• Instagram
  • Facebook
  • WhatsApp
  • LinkedIn
 
Networking

Network

Marketing

Coaching

Hoe eng het ook klinkt, zo leuk dat het is! De wil om te verkopen en service te verlenen door een netwerk van geweldige individuen te creëren die jij kan inspireren en motiveren met je kennis, vaardigheden en expertise. Maar wat kan ondertussen een Coach voor jou doen?

Wat een machtig mooi beroep kan zijn, is ook een beroep met ontzettend veel uitdagingen. Door de bomen het bos niet meer zien is een sterke uitdrukking in de branche. Er komt veel kijken bij het onderhouden van een team, het opzetten van een community, het onderhouden van een klantenbestand, het aantrekken van nieuwe klanten en vervolgens hard werken aan je marketingstrategieën. Weet je niet wat netwerkmarketing is? Klik hier om erachter te komen.

 

Een mooie tool zijn maandelijkse sessies waarin we de business onder de loep nemen om zo alle obstakels om te zetten in haalbare uitdagingen. Hierin stellen we doelen en ben ik jouw nieuwe accountability partner. Ik help je bij het aanspreken en aantrekken van je doelgroep door optimale ondersteuning te bieden bij het analyseren, bedenken, plannen, organiseren en uitvoeren van je Business plannen.

Over welke kwaliteiten beschik je?

één van de eerste vragen die ik je zal stellen, is de vraag waar jouw kracht ligt. Wat zijn je talenten, gaan we die nog ontdekken, of heb je een belangrijke specialisme?

Hoe trek jij mensen aan?

Wanneer je een coach om hulp vraagt (erg goede keus), is vaak de reden dat je geen of nauwelijks klanten aantrekt voor je Business. Het is een mooie uitdaging en vooral haalbaar, geen uitzonderingen!

Heb je een team?

Tuurlijk heb je een team, maar delen jullie dezelfde visies en raken jullie gemotiveerd door elkaar? Leren jullie van de ander, en staan jullie voor teamgenoten klaar? Hier liggen ALTIJD kansen! Leer hoe jij een team bouwt, ondersteunt en motiveert